Hjem - Lions Club Randers

Menu

Klubbens sociale liv

Arrangementer for medlemmer og ledsagere


 Sommerudflugt 2016I LC Randers er vore ledsagere er også en vigtig del af klubben,  og vi vil gerne have dem med til forskellige  arrangementer
 Vi har naturligvis julearrangement som  normalt alle andre steder, men vi holder vi  også Nytårstrav første søndag i januar, hvor  vi forsøger at trave nogle af julekalorierne  væk. Vi traver et par timer inden vi samles i  klublokalet til suppe og hyggeligt samvær.
 

              Sommerudflugt 2016

Hertil kommer foredrag i klubben og virksomhedsbesøg, - og så er vi naturligvis glade for at ledsagerne også hjælper os med vore aktiviteter.

Medlemskab af en lionsklub bliver på den måde til et familieanliggende.
 

Kegle eller bowling, Aalborg - Århus - Randers

Siden 1957 har de ældste lionsklubber i de tre byer dystet en gang om året på keglebaner eller bowlinghaller.

Vi kæmper om et trofæ, der er en kegle med tre udskårne løvehoveder hvorfra der hænger skjolde med klubbernes navne. Under hver skjold har vinderne gennem de mange år indsat sølvsøm med det aktuelle årstal indgraveret.

LC Randers har med glæde ofret mange søm på trofæet, hvis skønhed dog kan diskuteres.
 

Rejser

Klubben har flere gange været på fælles udlandsrejser med ægtefæller. vi har været i Alsace i 2000. Desuden har vi været i Berlin i 2005 og Rüdesheim i 2011. 2023 var vi i Dresden. Spændende og gode ture, som skaber fælles oplevelser og sammenhold i klubben.

Følg Lions