Julekoncerter 2020 med Ann-Mette Elten

Hygge og højtidelighed var i højsædet ved julekoncerten med Ann-Mette Elten. Med sin klare popstemme omfavnede hun traditionens julesange og gav nyt liv til vore mest elskede julesalmer. Og luften sitrede, når hun gav sig i kast med nogle af de helt store klassiske sange fra sit album ”Adagio”.

Alle, der indtil nu, har oplevet Ann-Mette synge de helt store klassiske sange, er blevet både overrumplede og overvældede. At en sangerinde med så meget pop i bagagen også mestrer denne genre, har ingen kunnet forudse.

Publikum lænede sig tilbage og nød Ann-Mette synge store klassiske arier som ”O Mio Babbino Caro” og ”Ave Maria” med en teknik og følelsesfuld indlevelse, der giver mindelser om de helt store internationale stjerner!

Juletravlheden blev hjemme for en stund og julestemningen indfandt sig i rigt mål i selskab med en sangerinde, hvis repertoire spænder utroligt bredt.