Julekoncert 2021

Julekoncert med Ann-Mette Elten

Hygge og højtidelighed er i højsædet ved julekoncerten med Ann-Mette Elten. Med sin klare popstemme omfavner hun traditionens julesange og giver nyt liv til vore mest elskede julesalmer. Og luften sitrer, når hun gav sig i kast med nogle af de helt store klassiske sange fra sit album ”Adagio”.

Alle, der indtil nu, har oplevet Ann-Mette synge de helt store klassiske sange, er blevet både overrumplede og overvældede. At en sangerinde med så meget pop i bagagen også mestrer denne genre, har ingen kunnet forudse.

Læn dig tilbage og nyd Ann-Mette synge store klassiske arier som ”O Mio Babbino Caro” og ”Ave Maria” med en teknik og følelsesfuld indlevelse, der giver mindelser om de helt store internationale stjerner!

Lad juletravlheden blive hjemme for en stund og julestemningen indfinder sig i rigt mål i
selskab med en sangerinde, hvis repertoire spænder utroligt bredt.

Koncerten er UDSOLGT