Julekoncert 2023

Lions Club Randers julekoncert
12. december 2023 i Kristrup Kirke
med Jette Torp

Jette Torp synger julen ind med klassiske julesalmer, engelske og amerikanske Christmas Carols samt danske og nordiske julesange akkompagneret af Jan Kaspersen på guitar m.v.
”Julen er mange ting. Den er selvfølgelig hygge, glæde, nærhed og fællesskab, men for mange minder julen os måske også om det, der var engang og vækker minder, sorg og savn ekstra stærkt til live i højtiden. Den del vil jeg også gerne berøre på mine julekoncerter,” siger Jette Torp.
Fællessang med publikum er en naturlig del af koncerten, som også indeholder nyere julesange.
Jette Torp er kendt som en af landets bedste og mest alsidige sangerinder. Hun har henrykket publikum med sin shows og koncerter i mere end 20 år.
Jette Torp har i de senere år helliget sig koncerter på mindre og mellemstore spillesteder sammen med Jan Kaspersen.
Vel mødt!

Billetpris: 220 kr.