Hjem - Lions Club Randers

Menu

1996-2005

Årtusindets nytårsfest

Der blev sagt farvel til 1999 og velkommen til 2000 med en nytårsaften i særklasse byens flotteste nytårsfest med Lions Klub Randers som arrangør.
Hotel Scandic, Kongens Ege, var ramme om arrangementet med velkomstdrink under Hendes Majestæt Dronningens nytårstale, 4 retters middag med udsøgte vine, underholdning ved sangerinden Tina Siel og dans til Montana Band. Kl. 24:00 var der champagne og fyrværkeri.
Efter natmaden var der mulighed for overnatning og nytårsbrunch på hotellet næste formiddag. Et formidabelt arrangement for de mange festklædte og feststemte deltagere.

Klublokale
Klubben fik 1/9 2000 eget klublokale på Platanvej 2 i det nordlige Randers. Her afholdt klubben alle sine møder og opbevarede sine ejendele gennem 23 år.  

Adoption

Klubben sender hvert år midler til vort adoptivbarn, Brehima Doumbaia, som bor i Mali.

Brehima er født i 1996, og vore penge skal bl.a. sikre at Brehima kan holdes i skole og derved forbedre fremtidsmulighederne for ham selv og hans to mindre søskende.
 
 

Forbrugermesse

I årene 1999 - 2010 var forbrugermesser i Toyotas udstillings- og værkstedshaller en årligt tilbagevendende begivenhed, og Lions Klub Randers var hvert år inviteret med vor tombola.
Tombolaen indbragte dels klubben penge til humanitære formål, men tombolapersonalet bidrog også til at skabe den hyggelige stemning på messen. 

   
 
 

 Randers Kræmmermarked

Randers Kræmmermarked startede i 2002, men kom først rigtigt i gang efter at det blev flyttet til arealet ved Randers Bro. I 2015 blev det flyttet til arealet bag ved Memphis Mansion.
Her arbejdede alle 6 lionsklubber i Randers Kommune med, og skabte en 3-dages begivenhed midt i Randers by. Kræmmermarkedet gav i årenes løb mere end 1,5 million kroner i overskud.

Følg Lions