Hjem - Lions Club Randers

Menu

1986-95

 Postkort

I
1987 fremstillede Lions Klub Randers en serie på 4 postkort med forskellige Randers-motiver tegnet af Rasmus Sand Høyer. Serien blev senere udvidet med yderligere 4 motiver. Salget af disse kort blev en rimeligt god aktivitet, men i sommeren 1990 kom den helt store succes: En spækhugger fulgte efter et skib helt ind i Randers havn, hvor den rigtigt boltrede sig og blev en turistattraktion. Et hurtigt supplement til serien af postkort blev med "spække" som motiv. En enmandsbetjent salgsbod i form af en trillebør gav på få dage et salg af postkort med et overskud på 18.000 kr.
 

 Røde Fjer

Danske lionsklubber havde i 1989 i samarbejde med lions i de øvrige Nordiske Lande en landsdækkende aktivitet med salg af røde fjer på gader og stræder.

Lions Klub Randers tog kontakt til Randers-kunstneren Sven Dalsgaard, som malede et billede med en rød fjer. 75 litografier blev solgt med stort overskud til følge.

En aktivitet, som faktisk blev båret af ganske få personer.
 
 
 

Bilshow

I 1992, 1995 og 1998 arrangerede Lions Klub Randers i samarbejde med byens bilforhandlere udstillinger i Randershallen, hvor hver forhandler mødte med sine nyeste og mest spektakulære bilmodeller. Herudover viste en bred vifte af byens forretninger og virksomheder deres produkter på mindre stande, og der var forskellige former for underholdning.

 

Sejlads Randers - Fladbro

Ældre randersborgere kunne opfriske gamle minder om søndagsudflugter med båd til Fladbro, da Lions Klub Randers i årene 1994 - 1996 chartrede passagerbåden "Margrethe I", som ellers sejlede på Viborg søerne. Randers Turistbureau forestod billetsalget, og klubben genemførte et stor antal ture.
Periodiske problemer som dårligt vejr, grundstødninger m.v. kunne ikke fortrænge indtrykket af en succes. De lionsmedlemmer, som på skift arbejdede som besætningsmedlemmer, oplevede mange gange at passagererne var meget glade for oplevelsen. 

Følg Lions