Hjem - Lions Club Randers

Menu

1966-75

Juleglögg og æbleskiver

Op til julen 1965 solgte Lions Klub Randers julegløgg og æbleskiver i Houmeden. Det blev et populært islæt i byens juleoptakt gennem mange år, og som altid havde pressens bevågenhed. I de første mange år var det let nok at gøre sig gældende i bybilledet og tjene gode penge til velgørenhedhed. Der var mange stamkunder fra år til år.

Senere kom mange andre organisationer til, der også ønskede at tjene penge i julemåneden, og byen blev fyldt til ukendelighed med boder i hele december måned. Lions Klub Randers salg af julegløgg  i Houmeden stoppede i 1982. Aktiviteten blev genoptaget i 2011, nu på Rådhustorvet.

 

Ungdomslejre


Hvert år arrangerer lions verden over ungdomslejre, hvor unge fra mange lande mødes. Via et ophold hos en værtsfamilie og deltagelse i lejropholdet får de udvidet deres kendskab til andre landes familie- og samfundsforhold. LC Randers udsendte første gang unge til lejre i udlandet i 1965, og klubben har også selv været med til at arrangere ungdomslejre. Billedet er fra en international ungdomslejr i Randers i 1995.

Følg Lions