Randers Færdselsskole
I 1958 indviedes Randers Færdselsskole på initiativ af Lions Klub Randers. På en grund ved Nyvangsvej grænsende op til Hobrovejens Skole indrettedes et vejsystem med lysregulerede kryds, fodgængerfelter, optrukne vejbaner, skarpe sving, hoved- og biveje - og med alle eksisterende færdselstavler repræsenteret.
Cyklistprøver
Som en udløber af færdselsskolen arrangerede Lions Klub Randers i 1959 sammen med politiet cyklistprøver for børn fra 6. klasser i byens skoler. Eleverne cyklede en bestemt rute rundt i byen, hvor de blev bedømt.Arrangementet afsluttedes med en festlighed, hvor den vindende skole fik sit navn påført et smukt præmieskjold, - og så var film i Raadhus Theatret for skoleeleverne bagefter.
Fregatten Jylland
Efter fregatten Jylland's ankomst til Ebeltoft i 1959 manglede der egetræ til istandsættelse af det gamle træskib. Lions Klub Randers fik i Skærsø Skov tilladelse til at fælde et flot gammelt egetræ, der efterfølgende belv overdraget til komiteen for fregatten Jylland's bevarelse.Loppetorv
Et loppemarked, der afholdes på byens torv, må naturligvis kaldes "Loppetorv", og lions loppetov blev fra 1961 hvert andet år en forårsbegivenhed, der trak rigtigt mange mennesker fra Randers og omegn til bymidten. Ud over loppetorvet var der servering, tombola og forskellige former for underholdning, så der var altid god stemning på Erik Menbeds Plads den forårsdag, hvor loppetorvet fandt sted.
Lilleby
For midler fra de første loppetorv kunne LC Randers tage initiativ til at skabe en helt ny form for legeplads, - en lilleby. Ideen var, at børn fra 8 - 15 år her skulle have deres eget samfund, hvor de mod symbolsk betaling "købte" byggegrunde, oprettede rådhus, valgte byråd, drev værksteder, passede dyr og haver.Det var med andre ord en legeplads, der skulle forme børns evne til at tilpasse sig til andre og til at leve i et samvirke under ordnede forhold. Lillebyen lå på en grund på Kirketerpsvej bag det nuværende sygehus og fungerede fra 1963 og frem til midt i 1970'erne.
Følg Lions