Ny aktivitet: Stifinderauktion i Randers

Lions Klub Randers starter en ny aktivitet: Stifinderauktion i Randers City

Randers City og Lions klub gik sammen om at afholde en stifinderauktion 1. september 2018.

Overskuddet fra aktiviteten blev på klubbens vegne af Niels Holger Vangsgaard overdraget til GAIA-museets daglige leder, Anna Noe Bovin.

Lions Auktionen fandt 1. september kl. 11.00 hvor køberne mødtes på Rådhustovet med auktionarius. Sammen gik man til første butik og auktionen gik i gang.

. Vi satser på at arrangementet vil vare omkring 2 timer, med ca. 15 min hvert sted.

Rækkefølgen for besøg er:
Kl. 11.05 Guldsmed Bræmer-Jensen
Kl. 11.20 Liv & Stiil
Kl. 11.35 Nørrebro
Kl. 11.50 Skjold burne
Kl. 12.05 Galleri Randers
Kl. 12.20 Wagner
Kl. 12. 35 Ecco
Kl. 12.50 Marcus
Kl. 13.05 YouSee

Tiderne er plus/minus lidt, da vi ikke kan være helt sikre på hvor lang tid det vil tage hvert sted, men så har i noget at gå ud fra.

Auktionarius fortæller kort hvilken butik vi er i, hvad der sælges, hvilket mærke og normalprisen. Alt efter hvad produktet koster fra ny, vil der være en mindste pris, så der kommer realistiske bud.