Sådan skaffer vi midler til vort hjælpearbejde

Bagagerumssalg

Bagagerumssalg på Østervold

Bagagerumssalget på Østervold er en fælles aktivitet for alle 6 lionsklubber i Randers Kommune. Overskuddet herfra uddeles som en fælles donation

Læs mere om bagagerumssalget her

Æbleskivehus, nu flyttet til Jens Otto Krags Plads

I december måned står vi i Æbleskivehuset i Randers og sælger glögg og æbleskiver m.v.

V i er der alle dage fra 1. til og med 23. december

Lav en god tradition: Besøg æbleskivehuset sammen med dine børn eller børnebørn!

Golfaktivitet

Nyeste aktivitet er en sponsor-golfdag, hvor sponsorer (firmaer m.v.) betaler for at deltage i en golfturnering, som klubben arrangerer. Det er en aktivitet, som vi har haft stort held med, og som vi fortsætter med.

Overskuddet fra golfaktiviteten øremærker vi typisk til et bestemt lokalt formål. Første år gik pengene til forskning ved Regionshospitalet i Randers  i forebyggelse og tidlig behandling af hjertestop. Andet år gik pengene til Hospice Randers til støtte for arbejde med at lindre lidelserne for terminalt syge.

Stifinder auktion i Randers City

Sommeren 2018 prøvede vi for første gang en stifinderauktion i samarbejde med Cityforeningen i Randers. En auktionarius vandrede sammen med interesserede købere fra den ene tilmeldte butik til den anden og solgte de varer, som butikkerne havde stillet til rådighed. En aktivitet, som vi arbejder videre med.

Vi har en ny aktivitet på bedding, som vi håber at afvikle med succes i 2019.

Mere herom senere.

Vi prøver hele tiden at finde nye aktiviteter.

Så måske træffer du os på en helt anden måde end ovenfor omtalt !