Sådan skaffer vi midler til vort hjælpearbejde

Bagagerumssalg

Bagagerumssalg på Østervold

Bagagerumssalget på Østervold er en fælles aktivitet for alle 6 lionsklubber i Randers Kommune. Overskuddet herfra uddeles som en fælles donation

Læs mere om bagagerumssalget her

Æbleskivehus, nu flyttet til Jens Otto Krags Plads

I december måned står vi i Æbleskivehuset i Randers og sælger varm kakao, glögg og æbleskiver m.v.

Baseret på erfaringerne fra 2018 vil vi vurdere, hvilke varer vi skal udbyde ud over ovenstående.

V i er der alle dage fra 1. til og med 23. december

Lav en god tradition: Besøg æbleskivehuset sammen med dine børn eller børnebørn!

Golfaktivitet

Nyeste aktivitet er en sponsor-golfdag, hvor sponsorer (firmaer m.v.) betaler for at deltage i en golfturnering, som klubben arrangerer. Det er en aktivitet, som vi har haft stort held med, og som vi fortsætter med.

Overskuddet fra golfaktiviteten øremærker vi typisk til et bestemt lokalt formål. Første år gik pengene til forskning ved Regionshospitalet i Randers  i forebyggelse og tidlig behandling af hjertestop. Andet år gik pengene til Hospice Randers til støtte for arbejde med at lindre lidelserne for terminalt syge.

Lions Club Randers Julekoncert 2019

Himmelske toner med Den Unikke Trio

Den Unikke TrioTrioen har sammensat et flot repertoire, hvor publikum vil stifte bekendtskab med traditionelle og nyere julenumre. Der bliver tale om henholdsvis samspil samt enkeltstående solistnumre. De tre kunstnere får det hele til at gå op i en højere enhed, hvor de med indføling og smukke harmonier fuldender rammen for en hyggelig julekoncert.

Vi glæder os til en dejlig julekoncert i Enghøj kirkes flotte kirkerum, her i kirkens 25-års jubilæumsår.

Måske kunne det blive enh tradition for klubben at afholde julekoncerter.

Stifinder auktion i Randers City

Sommeren 2018 prøvede vi for første gang en stifinderauktion i samarbejde med Cityforeningen i Randers. En auktionarius vandrede sammen med interesserede købere fra den ene tilmeldte butik til den anden og solgte de varer, som butikkerne havde stillet til rådighed. En aktivitet, som vi arbejder videre med.

Vi har en ny aktivitet på bedding, som vi håber at afvikle med succes i 2019.

Mere herom senere.

Vi prøver hele tiden at finde nye aktiviteter.

Så måske træffer du os på en helt anden måde end ovenfor omtalt !