Sådan skaffer vi midler til vort hjælpearbejde

Bagagerumssalg

Bagagerumssalg på Østervold

Bagagerumssalget på Østervold er en fælles aktivitet for alle 6 lionsklubber i Randers Kommune. Overskuddet herfra uddeles som en fælles donation

Læs mere om bagagerumssalget her

Æbleskivehus (desværre suspenderet i 2017, men vi prøver nok igen)

I december måned står vi i Æbleskivehuset på Rådhustorvet i Randers og sælger glögg og æbleskiver m.v.

V i er der alle dage fra juletræet på torvet bliver tændt til og med 23. december

Lav en god tradition: Besøg æbleskivehuset sammen med dine børn eller børnebørn!

Golfaktivitet

Nyeste aktivitet er en sponsor-golfdag, hvor sponsorer (firmaer m.v.) betaler for at deltage i en golfturnering, som klubben arrangerer. Det er en aktivitet, som vi har haft stort held med, og som vi fortsætter med.

Overskuddet fra golfaktiviteten øremærker vi typisk til et bestemt lokalt formål. Første år gik pengene til forskning ved Regionshospitalet i Randers  i forebyggelse og tidlig behandling af hjertestop. Andet år gik pengene til Hospice Randers til støtte for arbejde med at lindre lidelserne for terminalt syge.

Vi har en ny aktivitet på bedding, som vi håber at afvikle med succes i sommeren 2018.

Mere herom senere.

Vi prøver hele tiden at finde nye aktiviteter.

Så måske træffer du os på en helt anden måde end ovenfor omtalt !